Internet
www.logbuilders.dk
E-mail
log@logbuilders.dk

 

Link til "gamle elever":

Anne Marie  i Rørvig                     Dan ved Horsens                   Orla i Kjellerup

Ole H i Ansager og Lemvig            Ole L i Veddelev                    Jens Vinther i Fredericia

Udtalelser fra kursusteams:

Kursister har meget forskellig baggrund - journalister, skovarbejdere, tømrere, lærere, arkitekter, ingeniører, møbelsnedkere, landmænd - etc.
Alle beriger kursus med erfaring og ideer og har stor glæde og udbytte af kursus og samvær samt opholdet på kursus.

Lloyd, Malmö
Det har varit ett godt kursus, innehållet har levet upp till mina förväntniner, men kanske skulle behövt mer tid (2 veckor) för att kunne tillgodogöra mig fler tekniker når det gäller att göre fänster och dörrar.

Flemming og Henrik, Albertslund
Kurset har været yderst lærerigt, og instruktøren en positiv overraskelse - fuld fart på og aldrig sure miner. Vi kom for at lære at bygge et hus, og det tror jeg faktisk vi har lært.
Der er selvfølgelig småting at kritisere, men det er vi sikre på, at du hurtigt får organiseret. Vi har aldrig været sure efter arbejdstid.

John, Læsø
Mødetiderne er ok, men tog man en time ekstra hver dag og sløjfede søndagen, syntes jeg det ville være bedre. Tak for et godt kursus.

Jakob, København
Underviseren har været knaldgod og har haft begge ben på jorden, nærværende og i stand til at imødekomme de forskellige kursisters niveau ved forskellige udfordringer

Kjeld, Frederikshavn
Tak for et fint kursus. Mine forventninger er til fulde indfriet. Jeg kom til kurset for at se og prøve, og det har jeg til fulde opnået.